Współpraca

Cortena

Wij moedigen de samenwerking aan van architecten en ruimtelijke landschapsontwerpers die verfijnd design, moderniteit en natuurlijke schoonheid waarderen, zoals potten van CORTEN staal.
Wij bieden volledige ondersteuning in de fase van het project (volledige documentatie, 3D-projecten en inhoudelijke ondersteuning) en een partnerschapsprogramma.
Heeft u vragen over potten of andere losse tuinelementen van CORTEN staal, neem dan direct contact op met de technische afdeling van CORTENA.

CORTENA werkt samen met vele professionele partners om de levering van topkwaliteit landschapsontwerpelementen (bijv. CORTEN stalen potten) te garanderen. We hebben waarschijnlijk de beste commerciële en garantievoorwaarden.
Als u geïnteresseerd bent in samenwerking kunt u direct contact opnemen met de verkoopafdeling van CORTENA. Naast gunstige samenwerkingsvoorwaarden bieden wij een hoogwaardige en betrouwbare ondersteuning aan de technische afdeling.
Voordelen van de directe groothandelssamenwerking met CORTENA:

  • speciaal prijsbeleid voor vaste zakenpartners
  • 100% foutloze, automatische en onmiddellijke orderverwerking
  • database met beschikbaar marketingmateriaal
  • verkorting van de tijd voor de afhandeling van elektronische bestellingen, eliminatie van verliezen als gevolg van verkoopfouten
  • Snel en efficiënt delen van bijgewerkte algemene en speciale aanbiedingen met partners
  • de mogelijkheid om met alle potentiële partners in Europa samen te werken

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling

Marek Poczwardowski Dyrektor rozwoju +48 570 999 684 wspolpraca@cortena.pl
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Scroll to top