GEBRUIK VAN CORTEN STAAL

Landschappelijke vormgeving met behulp van corten staal.

Corten staal is een materiaal met vele toepassingen - praktisch, esthetisch en decoratief. Zo kunnen moderne bakken van corten staal in verschillende maten worden gebruikt. Dergelijke bakken zullen het “uiterlijk” van uw tuin beslist verbeteren, waardoor deze een unieke schoonheid en stijl krijgt. Ze zijn perfect voor buitenshuis, met een adem van natuurlijke en moderne stijl.

Corten staal heeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar is ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is bijna volledig onderhoudsvrij. Onder de toplaag van roest is er een speciale beschermende coating, die corrosie voorkomt.

Corten Toepassing - cortena.nl

CORTEN STAAL IN DE ARCHITECTUUR

Corten staal wordt aanbevolen voor de productie van bakken en andere producten die worden gebruikt in de landschapsarchitectuur, zoals containers, zend- en televisietorens, mechanische constructies van gebouwen, magazijnen, bekledingssystemen van gebouwen en industriële voorzieningen, groendaken, bruggen, alle soorten hekken, beeldhouwwerken, straatmeubilair, zoals straatlantaarns, pergola's, open haarden, roosters, enz.

CortenstaalGeselecteerde producten

Scroll to top